2/21/2007

El nacional Vendrell

A Tribuna Catalana hi podeu llegir un article del Sr. Vendrell ( l' efímer Conseller i recaptador de ERC). El tema va de si hem de ser nacionalistes o nacionals.

Els nacionalistes serien els convergents o millor encara el pujolistes i la gent gran, la que va fer la transició. Els nacionals serien els d'ERC i la gent del Baby boom, preocupats pares d'avui, que només pensen quina Catalunya deixarem als nostres fills.

Consti que un servidor no s'ha considerat mai pujolista ni ha votat mai els convergents. Consti també que tinc l'honor ( o l'horror) de ser un baby boomero. Posats a constar que tothom sàpiga que tinc dos fills, i com no, estic preocupat, igual que el senyor Vendrell, per deixar-los hi una Catalunya millor.

Dit això i desprès de molt rumiar prefereixo continuar sent nacionalista. Això de ser nacional em sona una mica malament.

Deixant de banda disquisicions inútils i justificacions de l'injustificable, Sr. Vendrell, del que es tractaria és que els nostres fills simplement fossin catalans, només catalans.